ANA SINIFI - A ŞUBEMİZDEN BENİMLE PAYLAŞIR MISIN?

Anasınıfı öğretmeni Hatice AYAS ve öğrencileri yepyeni bir e - Twinning projesine başladılar.

Proje hakkında; Sevda Gümüş ÇINGIL ve Banu FİNAL kuruculuğundaki BENİMLE PAYLAŞIR MISIN? isimli proje Türkiye'nin farklı yerlerinden 10 öğretmenin katılımıyla başladı. Hatice AYAS paylaşmanın çok önemli bir sosyal beceri olduğunu ama çocukların paylaşmayı doğuştan değil sonradan; sorumluluk alarak ve paylaşmayı deneyimleyerek öğrendiklerini söyledi. Bunun sağlanmasına aile, okul, öğretmenler ve çocuğun çevresinin önemli rol model olduğunu söyledi. Projede çocuğun karşılıksız herkesle paylaşan mutlu bireyler olması hedefleniyor. Projede Web 2 araçları kullanılarak müfredata uygun öğrenmenin sağlanması hedefleniyor. Projenin Web 2 araçlarını öğrenme ve paylasma, bilgi paylaşma, materyal üretme, tebrik kartı paylaşma, kitap paylaşma, vb. pek çok etkinliği kapsadığını belirtti. Çalışmaların 2021 yılı Ocak ayında başladığını bildirdi.

21.01.2021 254