Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Arsin Cumhuriyet İlköğretim Kurumu olarak üstlendiğimiz eğitim-öğretim görevini yerine getirirken, Milli değerlerinin bilincinde olan, bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, paylaşımcı, geleceğin dünyasına şekil verecek nitelikte, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı olan örnek bir dünya insanı yetiştirmede öncü bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine imkân tanımak ve onlara çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerimizi paylaşmak; yeni uygulamaların araştırılmasını, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesini etkinlik ve verimliliği sağlamak; kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır.Birlikte aynı hedefe doğru çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek; sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim ortamı tesis etmektir.Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, ahlaklı, özgüveni yüksek ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam oluşturmaktır.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer Sistemi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Judo, Güreş, Badminton, Satranç, Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları: Fatih-Fetih-Kütüp Şüheda-i Arsin

WEB - https://arsincumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi NO 26 Arsin/TRABZON

Yerleşim Yeri - Arsin İlçe Merkezi

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi NO 26 Arsin/TRABZON

Ulaşım Trabzon´dan Karadeniz sahil yolu üzerinden toplu taşıma araçları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 20 km olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.